Woningcorporatie

Iedere woningcorporatie heeft een eigen beleid en een unieke visie. Daarom biedt maandlastenmanager maatoplossingen speciaal voor woningcorporaties. Deze oplossingen kunnen varieren van online tot persoonlijk contact.

Wat doen wij voor u?

Wanneer u additionele diensten zoals energie gaat leveren aan uw klant, mag dit niet ten koste gaat van uw core business. Maandlastenmanager biedt oplossingen speciaal voor woningcorporaties. Hiermee kunnen de nutszaken als energie, water en zelfs internet, televisie en telefonie worden verzorgd.

Als partner krijgt u toegang tot een persoonlijk account en dashboard. Hiermee heeft u inzage in de status van alle aanvragen.

Het leveren van een goede service en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Als partner heeft u dan ook een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt met al uw vragen.

Wij adviseren u graag over hoe u de diensten van maandlastenmanager het beste kunt implementeren binnen uw corporatie.

Wat doen wij voor uw klant?

Tijdens een verhuizing moet uw klant met allerlei zaken tegelijk rekening houden.
Meer dan 70% van uw klanten ervaart het dan ook als zeer prettig om te worden ontzorgd op het gebied van nuts-gerelateerde zaken.

Heeft u vragen of wilt samenwerken? Neem gerust contact met ons op.

Ervaringen met Maandlasten Manager

Dirk Swinkels Makelaar & Financieel adviseur

“Een hele handige tool om snel voor onze klanten het Gas en Electra aan te sluiten. Veel kopers vergeten om dit allemaal zelf correct te regelen.      ”

D. Hybaji Expat

“Everything was arranged within 5 minutes. They were very helpfull and professional.”

Erik de Spierings Financieel Adviseur

“De kredietmodule is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Wij werken samen met