Missie & Visie

Maandlastenmanager is dé serviceprovider op het gebied van nuts-gerelateerde zaken voor professionals op de woningmarkt. Omdat wij zelf jaren ervaring hebben opgedaan in de financiële wereld en woningmarkt, kennen wij deze wereld als geen ander.

Missie

Wij streven altijd naar de bekende win-win situatie. Een samenwerking is pas duurzaam wanneer alle partijen er baat bij hebben. Wij zijn een van de eerste serviceproviders speciaal voor professionals op de woningmarkt. Nu en in de toekomst streven wij er naar inventieve oplossingen te vinden die een win-win situatie opleveren voor professionals op de woningmarkt.

Visie

Ondernemerschap en duurzaamheid zit in onze genen. Wij willen onze relaties gemak, vertrouwen en voordeel bieden. Een veilige plek in de nutsvoorzieningen-wereld die steeds onoverzichtelijker wordt.

Nu en in de toekomst helpen wij professionals op de woningmarkt extra toegevoegde waarde te geven aan hun dienstverlening.

Ervaringen met Maandlasten Manager

Dirk Swinkels Makelaar & Financieel adviseur

“Een hele handige tool om snel voor onze klanten het Gas en Electra aan te sluiten. Veel kopers vergeten om dit allemaal zelf correct te regelen.      ”

D. Hybaji Expat

“Everything was arranged within 5 minutes. They were very helpfull and professional.”

Erik de Spierings Financieel Adviseur

“De kredietmodule is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Wij werken samen met