Intermediair

Bent u intermediair? Wij bieden u eenvoudige online oplossingen om uw klant extra service te kunnen verlenen op het gebied van de nutsvoorzieningen als energie, water, internet, televisie en telefonie.

Wat doen wij voor u?

Wanneer u additionele diensten zoals energie gaat leveren aan uw klant, mag dit niet ten koste gaat van uw core business. De online module biedt u een oplossing waarmee u in slechts enkele minuten de nutszaken als energie, water en eventueel zelfs internet, televisie en telefonie voor uw klant kunt verzorgen.
Als partner krijgt u toegang tot een persoonlijk account en dashboard. Hiermee kunt u aanbieders vergelijken en direct contracten afsluiten. Op uw dashboard kunt u de status van uw aanvragen volgen.
Het leveren van een goede service en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Als partner heeft u dan ook een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt met al uw vragen.
Ruim 800 intermediairs werken dagelijks met onze diensten. Hierdoor weten wij als geen ander wat u, maar nog belangrijker uw klant belangrijk vindt.
Wij adviseren u graag over hoe u de diensten van maandlastenmanager het beste kunt implementeren in uw bedrijfsvoering.

Wat doen wij voor uw klant?

Door alle verschillende leveranciers en aanbiedingen verliest uw klant al snel het overzicht. Met onze online module kunt u eenvoudig uw klant ontzorgen.
Wist u dat meer dan 70% van uw klanten het als prettig ervaart geadviseerd te worden over nuts-gerelateerde zaken?

Zakelijke markt

Voor de zakelijke markt (MKB & groot zakelijk) bieden wij oplossingen op maat. Wij nemen contact op met uw klant en adviseren persoonlijk over de mogelijkheden.

Kredietmodule

Heeft u zelf geen vergunning om te bemiddelen in kredieten maar treft u wel regelmatig klanten die een kredietbehoefte hebben?
Wij werken samen met De Kredietdesk, een van de grootste kredietaanbieders in Nederland.
Middels onze module voert u de NAWT gegevens van uw klant in. KredietDesk neemt vervolgens contact op met uw klant, inventariseert en doet een voorstel. KredietDesk heeft zo goed als alle aanstellingen bij kredietbanken. Zo ontvangt uw klant in bijna alle gevallen een concurrerend voorstel.

Heeft u vragen of wilt samenwerken? Neem gerust contact met ons op..

Ervaringen met Maandlasten Manager

Dirk Swinkels Makelaar & Financieel adviseur

“Een hele handige tool om snel voor onze klanten het Gas en Electra aan te sluiten. Veel kopers vergeten om dit allemaal zelf correct te regelen.      ”

D. Hybaji Expat

“Everything was arranged within 5 minutes. They were very helpfull and professional.”

Erik de Spierings Financieel Adviseur

“De kredietmodule is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Wij werken samen met