Beschermingsbewind en inkomensbeheer.

Als bewindvoerder of budget coach helpt u clienten op weg naar een financieel gezonde toekomst. Wij bieden speciaal voor bewindvoerders en budget coaches slimme oplossingen waarmee u uw cliënt eenvoudig, snel en zonder borgstelling kunt aansluiten op gas en elektra.

Wat doen wij voor u?

Wanneer uw diensten wilt leveren voor uw client zoals energie, kan dit soms de nodige obstakels met zich meebrengen. MaandlastenManager biedt oplossingen speciaal voor u en deze kwetsbare doelgroep. Hiermee kunt u de nutszaken zoals energie eenvoudig regelen. Wij zorgen dat u cliënt aangesloten wordt bij de juiste energie provider, zonder borg en eventueel met spoed.

Het leveren van een goede service en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Als partner heeft u dan ook een vast aanspreekpunt waar u terecht kunt met al uw vragen.

Wij adviseren u graag over hoe u de diensten van MaandlastenManager het beste kunt implementeren binnen uw organisatie. Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer 085-047 7921 (10:00-16:00) of stuur een email naar info@maandlastenmanager.nl.

Bent u al klant? Log dan hier direct in op ons Portal.

 

Machtingsformulier

Voor het kunnen voltooien van een aanvraag binnen ons portal heeft u een machtigingsformulier nodig van uw client. Deze kunt u hier downloaden en laten ondertekenen. Het formulier kunt u vervolgens uploaden in de portal.

Ervaringen met Maandlasten Manager

Dirk Swinkels Makelaar & Financieel adviseur

“Een hele handige tool om snel voor onze klanten het Gas en Electra aan te sluiten. Veel kopers vergeten om dit allemaal zelf correct te regelen.      ”

D. Hybaji Expat

“Everything was arranged within 5 minutes. They were very helpfull and professional.”

Erik de Spierings Financieel Adviseur

“De kredietmodule is ideaal, ik lever slechts NAW gegevens aan en binnen een dag heeft mijn klant een offerte.”

Wij werken samen met